Trainers:

 

 

Ferry Salders:
Graag stel ik mijzelf aan u voor. Mijn naam is Ferry Salders. Van jongs af aan heb ik al een passie voor sport, leefstijl en voeding.

Ik woon samen met mijn vriendin en twee honden in Marknesse. In 2009 heb ik de opleiding Landstede Sport en Bewegen behaald. Om mij destijds te ontwikkelen heb ik naast de opleiding Landstede Sport en Bewegen mijn Fitness A, Squashtrainer A en Tennisleraar A diploma’s behaald. Hierna heb ik zes jaar met plezier tennislessen gegeven en heb ik meerdere jaren in verschillende sportscholen gewerkt. In deze sportscholen was ik werkzaam als fitnessinstructeur en groepslesinstructeur. In 2012 ben ik begonnen aan de Politieacademie in Amsterdam. Bij de politie ben ik nog steeds werkzaam als Hoofdagent in Diemen.

Mijn passie ligt bij het werken met mensen en trainen/begeleiden van mensen. Mijn doel is om mensen zich gelukkig te laten voelen in hun eigen lichaam en ik streef ernaar om het beste uit zichzelf te halen. In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik ben zoal bezig met fitness en boksen. Daarnaast loop ik graag met de honden in het bos. Naast het sporten is lekker eten ook een grote hobby van mij. Om nog meer kennis en vaardigheden op te doen start ik binnenkort met de Personal Trainer opleiding van Chivo


Ben Quint:
Hoi even voorstellen: Ben Quint is de naam
Mijn passie voelen voor de Bokssport, interesses?

Als ik de indruk krijg dat een sporter er open voor staat dan vraag ik hem of haar bokshandschoenen aan te trekken. Zelf vind ik de bokssport fantastisch! Zowel de sport zelf, maar vooral de trainingen: een bokstraining is een zeer arbeidsintensief spel. Een van de weinige sporten waarbij ook de trainer met zeer veel wisselwerking met de sporters bezig is. Reacties op de trainingen zijn dan ook meestal zeer enthousiast. Steeds meer sportscholen en personal trainers bieden het boksen dan ook aan als hun nieuwste ‘one-on-one’ activiteit. Zelf kan ik deze ontwikkeling van de bokssport naar ‘one-on-one’ cardio-training alleen maar toejuichen.

Motto: “Durf te dromen, volg je hart en geef dat nooit op.“

Facebook
Facebook
Google+
YouTube
Instagram
Email