Circuittraining:

De Circuittraining is effectief, snel en laagdrempelig. Fitness in circuitvorm (d.w.z. oefeningen achter elkaar) is de belangrijkste trainingsmethode van de sportschool. De 60 minuten durende Circuittraining bestaat uit het doorlopen van een circuit van toestellen afgewisseld met losse attributen zoals o.a. Kettlebells, zandzakken en elastieken.

Alle spiergroepen en bewegingen worden getraind in combinatie met het verbeteren van de conditie, mobiliteit en coördinatie. Bij het trainen van aantal keer per week behaal je al snel resultaat. Circuittraining is ideaal voor; afvallen, sterker worden, het vergroten van de mobiliteit en zelfs revalidatie. Bovendien geeft Circuittraining een fit en energiek gevoel.Fit en sterk worden bij Ferry Active!

Circuittraining is geschikt voor iedereen ongeacht niveau of fitheid. Dit komt omdat iedereen werkt op zijn of haar eigen; tempo, weerstand, grootte van de beweging en werk- / rusttijd verhouding. Met deze 4 factoren bepaal je zelf hoe zwaar(der) of makkelijk(er) de training wordt!

Kom eens meedoen!
Wil je een keertje meedoen om te kijken of deze les wat voor jou is? Bekijk het actuele lesrooster en meld je aan voor een gratis proefles.

Facebook
Facebook
Google+
YouTube
Instagram
Email